Η εταιρεία

Εμπόριο και τοποθετήσεις παντός τύπου κεραιών τηλεοράσεων

Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση ANTENNA SERVICE - ΠΑΝΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, στη Ρόδο, δραστηριοποιείται στο χώρο των εγκαταστάσεων με κεραίες τηλεοράσεων και δορυφορικά συστήματα.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, επισκευή, ρύθμιση και εγκατάσταση της κεντρικής, αλλά και της ατομικής κεραίας τηλεόρασης. Όλα τα υλικά που παρέχονται είναι επώνυμα, με εγγύηση και στις πιο οικονομικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε, ακόμη, κάθε τύπου δορυφορική σύνδεση, όπως Cosmote TV, NOVA, καθώς και τη συντήρηση και τοποθέτηση κεντρικής ή ατομικής ψηφιακής κεραίας.

Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν κατοικίες, βίλες, μεζονέτες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία.

Τι παρέχουμε

Στο κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε δορυφορικά κάτοπτρα, δορυφορικούς δέκτες, LNB, DESEgC, βάσεις στήριξης, αποκωδικοποιητές DIGEA, τηλεκοντρόλ τηλεοράσεων και κλιματιστικών, ενώ διατίθενται και βάσεις για τηλεόραση, καλώδια σύνδεσης HDMI, φορτιστές, Modulator, καθώς και ενισχυτές σήματος.

Τα προϊόντα είναι επώνυμα, όπως Amiko, Fagor, Fracarro, Triax, Wisi, Engel, Technisat, Edison & V-Tech, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών με εμπιστοσύνη στην ποιότητα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Με σκοπό να είναι κοντά στους πελάτες που την εμπιστεύονται, η εταιρεία κρατάει τις τιμές ανάλογες της εποχής και προσφέρει το service που κάνει τη διαφορά!

Επικοινωνήστε μαζί μας
map1

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση

Στέφανου Καζούλη 82, 85100, Ρόδος


Ωρες

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-14:30 και 17:00-20:30

Τετάρτη, Σάββατο 09:00-14:30

Κυριακή κλειστά


Επικοινωνία

2241036120 - 6944647944

Email : antennaservice@hotmail.com